Відьмакопедія
Advertisement

Відьмак: вбивця чудовиськ. (англ. The Witcher: Monster Slayer) — безкоштовна, мобільна комп'ютерна гра у всесвіті Відьмака.

Ігролад

Ігровий процес побудовано навколо пошуку чудовиськ з прив'язкою до реального розташування гравця, якій визначається за допомогою модуля GPS телефона. На ігровий процес також впливає час доби та наявність опадів, так окремих чудовиськ з більшою ймовірністю можна перестріти вночі а інших під час дощу.

Боївка

У грі присутні 2 типи ударів: швидкі та силові + бонус: це крична атака. А ще у грі ми можемо блокувати удари та використовувати знаки.

Швидкі удари - вистачить просто швидко "свайпати" по екрану, раз за разом, і все. Натомість силові удари наносять більше шкоди та треба дотримуватись інтервалу і не "свайпати" надто часто, бо це буде вже швидка атака. Варто бити ворогів саме тими типами ударів, на які вразливий монстр, адже якщо ми будемо користуватись відповідною атакою, то буде заряджатись критична атака, яка є дуже потужною.

Щоб заблокувати удар ворога вистачить просто притримати палець на екрані, на жаль вся шкода від ворога не буде заблокована, але удари ворогів варто блокувати, це дуже важливе вміння, справді. Блоки поділяються на 2 типи: звичайний блок та ідеальний блок. Відповідно при ідеальному блоці ми заблокуємо більше шкоди.

Бестіарій

У грі налічується 128 чудовиськ, з яких:

  • 61 — звичайні — дають очко розвитку після 3, 50 та 150 перемог;
  • 41 — рідкісні — дають очко розвитку після 2, 10 та 30 перемог;
  • 26 — легендарні — дають очко розвитку після 1, 2 та 6 перемог.

Алхімія

Спорядження

Гра містить наступне спорядження:

Вміння

Всі вміння поділені на 3 категорії:

  • Битва
  • Алхімія
  • Знаки

Завдання

  1. Початкова фаза:
    1. Останній екзамен
    2. Крилатий злодій
    3. Партнери
    4. Пристойна плата
  2. Гірка ціна гордості
  3. Гріхи наших батьків
  4. Погано зробив
  5. Допомогти
  6. Блудний вогник
  7. Що приховане в Лігвищах?
  8. Великий збір грибів
  9. Меч у скалі
  10. Вбивця чудовиськ
  11. Зловмисник
  12. Темна сторона місяця

Щоденні завдання

Вимоги до мобільних пристроїв

іOS

  • Операційна система: iOS 11.0 та новіші;
  • Телефон: 6S або новіші;
  • Вільна пам'ять: мінімум 1,9 Гб.

Android

  • Операційна система: Android 7.0 або новіші;
  • Процесор: Snapdragon 665 Octa-core;
  • Графічний процесор: Adreno 618
  • Пам'ять RAM: 4 Гб.

Галерея

Примітки